18 de novembre 2014

Projecte: El món a la meva escolaUn cop passades les vacances escolars, el projecte El Món a la Meva Escola torna a iniciar la seva tasca aquest nou curs 2014-2015 amb les AMPA i escoles que hi participen.

El projecte El Món a la Meva Escola té el suport de l’Ajuntament de Barcelona i promou la incorporació de les diversitats familiars a la comunitat educativa. Treballa conjuntament amb les escoles i les AMPA, contextos idonis des d’on treballar la inclusió, tot entenent la diversitat cultural com a riquesa que cal conèixer i compartir, i tot promovent un diàleg intercultural entre les famílies de diferents procedències, llengües i cultures.
Amb l’inici de l’activitat educativa d’aquest nou curs, s’ha reiniciat el treball dut a terme durant els cursos anteriors amb les AMPA i les escoles Montseny (on el projecte es començà a implementar al 2009), Rius i Taulet (on s’emprengué al 2010) i Josep M. de Sagarra (que s’incorporà al 2012). A més, a partir dels contactes originats durant el curs passat, enguany ja s’està treballant la iniciació del projecte al Sant Josep i la seva AMPA.
Entre les accions dutes a terme el curs passat, hi va haver festes de benvinguda al curs 2013-2014, festes interculturals a la primavera, xerrades informatives d’interès per a persones nouvingudes, suport a les AMPA en l’organització de xerrades formatives per a mares i pares, facilitació de formació a les AMPA del districte, i acompanyament i suport diari a les AMPA, entre d’altres.

Benvinguda

Benvinguda
Benvinguts al blog de l'Ampa de l'escola Rius i Taulet, un espai que neix amb la voluntat d'establir una comunicació àgil i propera entre tots els que volem participar activament en el millor desenvolupament de l'Escola dels nostres fills i filles. Us convidem a participar amb qualsevol suggeriment, dubte o demanda que tingueu. Moltes gràcies.