05 de setembre 2013

BEQUES MENJADOR 2013-2014


BEQUES MENJADOR 2013-2014


Ja ha sortit la convocatòria pels ajuts de menjador, aquí teniu les adreces on podeu consultar, a més del web de l'escola.

Recordeu que el termini de sol·licituds comença el 12 i finalitza el 20 de setembre, així que no podeu badar si us interessa.


Menjar saludable en l'etapa escolar

http://www20.gencat.cat/docs/salut/Home/Ambits%20tematics/Per%20perfils/Ens%20locals/Centres_Educatius/Menus_Escolars/Programa_revisio_programacions_menus_escolars_Catalunya(PReme)/Documents/Arxius/guialimentacio.pdf

Informació departament d’Ensenyament


Informació consorci d’educació


Full informatiu


Formulari de sol·licitud


Instruccions per a complimentar la sol·licitud


Convocatòria d'ajuts individuals de menjador. Curs 2013-2014• S’atorguen ajuts ordinaris de 3€ i també extraordinaris fins un màxim de 5€ per a les rendes més baixes.
• Es pot sol.licitar l’ajut en base als ingressos familiars corresponents a la renda 2012.

• S’estableix un llindar per sobre del qual no es poden sol.licitar ajuts a fi de dedicar els ajuts als trams de rendes més baixes.

• La taula de baremació, fixa 15 trams. L'ajut extraordinari de 5 € s'atorgarà als sol·licitants que obtinguin 15 punts generals i 4 punts complementaris (d'acord amb el que s'indica als punts 3 i 4 de l'annex 2).
• Es simplifica al màxim la documentació a presentar al sol·licitar els ajuts.Termini de presentació de les sol·licituds : Les sol·licituds, juntament amb la documentació acreditativa, es presentaran en el centre educatiu on l’alumnat estigui matriculat o preinscrit, entre els dies 12 i 20 de setembre de 2013, ambdós inclosos.
Benvinguda

Benvinguda
Benvinguts al blog de l'Ampa de l'escola Rius i Taulet, un espai que neix amb la voluntat d'establir una comunicació àgil i propera entre tots els que volem participar activament en el millor desenvolupament de l'Escola dels nostres fills i filles. Us convidem a participar amb qualsevol suggeriment, dubte o demanda que tingueu. Moltes gràcies.